Jaaroverzicht 6de en 7de provinciale: leren en oefenen  

Sokah's jaaroverzicht (VTTL) sluiten we af met onze ploegen in 6de en 7de provinciale, onderaan de ladder dus, maar voor de club daarom niet minder waardevolle afdelingen. Het is dààr dat de jeugd, de recreatieve spelers en de nieuw aangesloten fans van tafeltennis hun eerste stappen zetten. Resultaten zijn dan niet zo belangrijk, het is testen, leren en oefenen voor wat later vast en zeker komen zal.
Zo beleefde Sokah J dit seizoen in 6de provinciale al veel vreugde. Kopman Jo Pattyn, een nieuwkomer, liet al zien waartoe hij in staat is en won 19 van zijn 20 gespeelde matchen. Aan zijn zijde vonden we tot nog toe Thomas Cools (10 op 16), William Pattyn (7 op 16), Raf Cole (6 op 16) en, zeker te vermelden, Marcel Engelen. Marcel is een zeventiger, herstelde van een hersenbloeding en is heel actief. Ook hij won al eens.
In 7de provinciale speelt Sokah twee teams uit. Jash en Jinansh Shah proberen er vooruitgang te boeken, terwijl voor Ward Van Caeneghem, Frieda Van Hoof en René Loos het plezier vooropstaat. Het zijn bijna allemaal nieuwkomers in de club én er zijn er nog in aantocht. Hou zo in 2021 zeker André Sadzo, Benny Coumans en Baudouin Mena Sebu in de gaten. Voor de lockdown waren ze niet uit de club weg te branden. Gedreven als ze zijn, zullen ook zij vast gauw in competitie uitkomen.

 

 

X

Right Click

No right click