Leuk TT-filmpje van bij je thuis? Insturen maar!

 Afgelopen weekend zou week 11 van de competitie en meteen ook de heenronde zijn afgewerkt. Corona besliste er anders over. De competitie is stilgelegd, ook trainen is moeilijk.
Gelukkig is tafeltennis een sport die je makkelijk thuis kan beoefenen. In de zetel, op de keukentafel, op de tuintafel, op de grond, de mogelijkheden met een paletje en een balletje zijn eindeloos.
 
We maken er op onze Facebook pagina (en website) een wedstrijd van. Stuur ons een filmpje waarin jij laat zien hoe jij coronaproof je skills en conditie onderhoudt en maak kans op een waardebon van 50 euro bij Dandoy Sports. Als dat geen leuk cadeau is om 2021 te starten!
Laat op een leuke manier zien hoe jij nog met tafeltennis bezig bent. Ben je aan het oefenen op service, trickshots of lange rally's met je knuffelcontact? Alles kan!
 
Stuur je filmpje naar social@tafeltennisantwerpen.be  en doe dit ten laatste op 31 december 2020. Vergeet zeker niet je naam en leeftijd te vermelden! We hanteren 2 categorieën waarin we telkens 2 winnende filmpjes uitkiezen: inzendingen van spelers van 18 jaar of jonger en inzendingen van spelers ouder dan 18 jaar.
 
Door een filmpje in te sturen, ga je er mee akkoord dat je filmpje kan worden gepubliceerd op Facebook of onze andere kanalen. De winnaars zullen we bekendmaken in de eerste week van januari.
 
Heb je niet gewonnen? Niet getreurd! Je krijgt nog steeds je "time of fame", want de niet-winnende filmpjes zullen in een compilatiefilmpje verwerkt worden dat begin 2021 op onze kanalen gepubliceerd zal worden.
 
Waag je kans en stuur jouw filmpje naar social@tafeltennisantwerpen.be  en maak kans op één van de vier waardebons van 50 euro bij Dandoy sports. Doen!

 

 

X

Right Click

No right click