Mark Smith haalt uit in tweede manche Zomertrofee

Sokah's tweede manche van de Zomertrofee is gewonnen door Mark Smith, B2 en volgend seizoen na een onderbreking van een decennium weer actief voor Sokah. Smith was op bezoek in Antwerpen voor een korte oefenkamp van enkele van de jeugdspelers van de door hem opgerichte club Ping Pong Alkmaar in samenwerking met Sokah (zie foto).
De Engelse Nederlander haalde het met 3-2 in de finale van Liam Verschuren (B4, Stekene). In de halve finale had Smith Johan Loos (C0, Schoten) opzijgezet, Verschuren Sonny Beernaerts (C2, Kruibeke).
Kwartfinalisten waren Alec Flebus (C6, Rupel), Smaran Bonagiri (D0, Alkmaar), Cedric Flebus (B6, Sokah) en Amelinckx (D0, Stekene). 
Opvallend gesneuveld in de 1/8ste finales waren Alec Janssens (B4, Sokah), vorige week finalist, en Noah Di Pietro (B0, Sokah). Paul Celis (C4, Sokah) en vorige week winnaar van de eerste manche, werd al uitgeschakeld in de poules.
Dinsdag 23 juli volgt de derde manche van Sokah's Zomertrofee. Vooraf inschrijven, hoeft niet. Aanwezig zijn om 19.30 uur wél.
 
PHOTO 2024 07 18 15 09 39
X

Right Click

No right click