Sokah gaat eindejaar in met zeker twee herfsttitels

Sokah sloot de heenronde van de competities op nationaal, landelijk en provinciaal niveau af met twee herfsttitels. 
In 1ste nationale tellen Zhang, Jasper Merckx, Noah Di Pietro, Daria Mytiukova en Luk Mertens al zeven punten meer dan de naaste achtervolgers Astrid Herstal en Braine l' Alleud, al kan Berlaar of Villette Charleroi de kloof dichten tot zes punten mits winst in een inhaalmatch.
In 3de provinciale boekten Patrick Van Heurck, Wim Van der Steen, Talant Verhoeven en Erwin Smout dan weer het maximum. Zij tellen halfweg het seizoen vier punten meer dan Turnhout en vijf punten meer dan Brasgata.
Te noteren zijn verder nog de vierde plaats van Sokah B in 3de nationale en vooral de derde plaats van de jonge garde van Sokah C, onder leiding van Lennard Rodenburg, in landelijke. Knap werk van Cedric en Mathis Flebus, Ryan D'hertefelt en Ruben De Vleeschouwer.
Nog ploegen die meedraaien in de top, zijn Sokah F in 3de provinciale (vijfde plaats) en Sokah J in 5de provinciale (vierde plaats).
Nog één team ten slotte kan de herfsttitel buitmaken, met name Sokah's drietal in Superdivisie. Daarvoor moet de ploeg volgende week vrijdag overeind blijven in Diest.
X

Right Click

No right click