KAVVV en Sokah openen ook 2024 met Beker Bob Daenen

KAVVV Tafeltennis opent ook het nieuwe jaar 2024 met de organisatie van de Beker Bob Daenen, genoemd naar de legendarische voorzitter van de tafeltennisafdeling van de KAVVV. Op zaterdag 6 januari staat Sokah opnieuw in voor de organisatie van het mooie evenement.
De Beker Bob Daenen betreft een wisseltrofee. Zevenbunder en Sokah zelf konden al zo'n grote beker in de kast zetten. Centrum Deurne heeft nog één zege nodig om de derde wisselbeker te ontvangen, Dam, KBC, Immo Mortsel, Sevos, Mombasa en Sokah moeten nog tweemaal winnen.
Maximaal 20 ploegen van telkens twee of drie spelers kunnen deelnemen aan de Beker Bob Daenen. Wisselen per wedstrijd, bestaande uit twee enkelspelen en een dubbelspel, is dus mogelijk. Deelnemen met een tweetal kost 27 euro, een ploeg van drie betaalt 35 euro.
In het inschrijvingsgeld is ook een middagmaal begrepen. Inschrijven kan via de site https://tafeltennis.kavvv.be of door te mailen naar joeridegroof@telenet.be. Meteen het inschrijvingsgeld betalen op BE41 001209979010, is nodig. Zet het nieuwe jaar sportief in en schrijf in!
X

Right Click

No right click