Sokah met kleine voorsprong naar topwedstrijd in Diest

Sokah gaat de eindspurt van de heenronde van de competitie in Superdivisie in met een kleine voorsprong op Diest, Sokah's laatste tegenstander van de eerste schijf van het seizoen 23-24.Het verschil tussen de beide clubs bedraagt één punt.
Daarvoor moest Sokah voorbij Vedrinamur en Villette Charleroi. In Namen werd het 2-4, thuis tegen Charleroi 6-0. Telkens bleef de lichtgeblesseerde Quentin Robinot uit voorzorg aan de kant.
Tegen Vedrinamur had Pär Gerell geen moeite om zijn twee duels te winnen. Ook Benji Brossier deed dat, terwijl een ietwat bleke Olav Kosolosky verloor van Degros en Giltia,
Tegen Villette Charleroi presteerde Gabrielius Camara weer ijzersterk, hij won met 3-0 van de Fransman Clement Chobeau (As4) én van Xavier Wats. Kosolosky haalde het van Wats en Janssens, terwijl Brossier simpel won van Janssens, maar slechts nipt kon winnen van Chobeau.
Sokah, dat zich eerder al knap kwalificeerde voor de kwartfinales van de Europe Cup, sluit de heenronde van de competitie af in Diest. Snel moet duidelijk worden wanneer die match wordt gespeeld.

X

Right Click

No right click