Quentin Robinot: "Prima voorbereiding van de competitie"  

Quentin Robinot won op de laatste dag van de eerste ronde van de Champions League overtuigend van Tomas Konecny, maar verloor nipt van Jiri Vrablik. Toch blikt Robinot tevreden terug op Sokah's bezoek aan het Tsjechische Havirov.
"Het was een prima tweedaagse, perfect zelfs met het oog op de start van de competitie volgende week", aldus de Fransman. "Gerell en Camara kregen de kans zich in het team te integreren. Dat liep uitstekend. En met z'n allen kregen we de kans om verder matchritme op te doen, tegen behoorlijk sterke ploegen en heel goeie spelers bovendien. Uiteraard is er nog werk aan de winkel, voor de ene al wat meer dan voor de andere, maar Gerell en Camara zijn er al zeker klaar voor."
"Uiteraard hadden we ons graag gekwalificeerd voor de tweede ronde van de Champions League", aldus nog Robinot, "maar er is in elk geval geen reden tot klagen." Kwalificatie voor de tweede ronde van de Champions League had Sokah overigens in een lastig parket gebracht. Dan moesten voor drie matchen in de Superdivisie andere wedstrijddagen worden gezocht en zou allicht tot laat in december moeten zijn gespeeld.

Le Logis 27 09 2023

 

 

X

Right Click

No right click