Mooie competitiestart voor ploegen in nationale en landelijke

Sokah's ploegen in de nationale en landelijke interclub hebben een mooie competitiestart achter de rug. Drie teams, drie wedstrijden, drie overwinningen!
Sokah's A-ploeg in 1ste nationale haalde het met 6-10 in Diest. Met A-spelers als Zhang en Kosolosky aan boord en allebei goed voor een vier op vier was dat misschien niet zo moeilijk, maar Diest bood wél meer dan behoorlijk weerstand. Di Pietro, uiteraard ietwat nerveus bij zijn debuut, en Mityukova zorgden ieder voor één bijkomend winstpunt.
In Andenne moest de B-ploeg van Sokah aan de slag. Zonder Etienne Janssens en daarom met Mertens, die zijn laatste match omwille van een schouderblessure niet meer kon betwisten. Ook Mertens, een beresterke Peters (vier op vier!), Antonis en Alec Janssens lieten een 6-10-zege noteren.
Misschien het meest hoopgevende resultaat boekten de jongens van de C-ploeg in landelijke. Rodenburg trok er op uit met zijn jonge bende, zij het zonder de zieke Mathis Flebus. Op bezoek bij Rooigem Gent haalden ze het met 7-9. Rodenburg zelf was goed voor vier overwinningen, Cedric Flebus en D'Hertefelt ieder twee, De Vleeschouwer één.

C ploeg Landelijke

 

 

X

Right Click

No right click