Zomertrofee: 8ste manche voor Pijl, eindzege voor Janssens

Sokah's Zomertrofee 2023, met 379 deelnemers over acht manches een bijzonder succesvolle editie, is nipt gewonnen door Alec Janssens (B4, Sokah). Janssens moest in de achtste en laatste manche vooral nog uitkijken voor Bjorn Annecour (C0, Kruibeke).
Pech voor de B-speler van Sokah dat hij in de kwartfinale tegenover een sterke Liam Verschueren (B4, Stekene) kwam de staan. Verschuren haalde het van Janssens met 3-0, terwijl Annecour zonder spelen naar de halve finale mocht na het forfait van de geblesseerde Yannick De Kegel (B4, Hamme).
Een plaats in de finale leverde Annecour de eerste plaats in de eindstand op, maar ook hij botste op Verschuren. Zo leek het erop dat eindelijk een speler erin zou slagen deze zomer twee manches van de Zomertrofee te winnen, maar niet dus. Geoffrey Pijl (B4, Kruibeke) won de finale met 3-1.
Uniek voor Sokah's Zomertrofee: acht manches en acht verschillende winnaars!
In de eindstand gaat Alec Janssens (8 punten) met één punt Bjorn Annecour vooraf. Verder volgen: op drie Geoffrey Pijl (11 punten), op vier Cedric Flebus (C0, Sokah) met 14 punten, op vijf Yannick De Kegel met 15 punten en op zes ex-aequo Ben Verbraeken (B6, Kruibeke) en Sonny Beernaerts (D2, Kruibeke). 

 

 

X

Right Click

No right click