Nieuwe manche Zomertrofee, een nieuwe winnaar  

Vijfde manche van Sokah's Zomertrofee en voor de vijfde keer een andere winnaar. Dit keer was Bjorn Annecour (C0, Kruibeke) de primus. Opmerkelijk: na Sonny Beernaerts en Ben Verbraeken is Annecour al de derde speler van Kruibeke die een manche van Sokah's zomertornooi kon winnen! 
Annecour haalde het in de finale met 3-1 van de sterk spelende Alec Flebus (C6, Tecemo), die in de halve finale na een thriller (15-13 in de vijfde set) zijn broer Cedric (C0, Sokah) had opzijgezet. In de andere halve finale versloeg Annecour zijn clubgenoot Beernaerts, ook al na een vijfsetter.
Kwartfinalisten dit keer waren Joeri Vercammen (C6, Rupel), Gert Vloemans (C6, Retie), Harald Verschuren (D6, Stekene) en Romeo Pauwels (C2, WIllebroek).
Opmerkelijk vooral de uitschakeling van de B-spelers in de 1/8ste finales: Alec Janssens (B4, Sokah) door Alec Flebus, Geoffrey Pijl (B4, Kruibeke) door Pauwels en Yannick De Kegel (B4, Hamme) door Annecour. Eerder waren Ben Verbraeken (B6, Kruibeke) en Tom De Clercq (B6, Stekene) al naar huis gestuurd.
Volgende week dinsdag volgt de zesde van acht manches van Sokah's Zomertrofee. Vooraf inschrijvingen hoeft niet, wél aanwezig zijn om 19.30 uur.

 

 

X

Right Click

No right click