Zomertrofee: Ben Verbraeken maakt feest voor Kruibeke compleet

Sokah's vierde manche van de Zomertrofee, waarvoor 55 spelers afzakten naar Hoboken, werd gedomineerd door Kruibeke. Liefst drie van de vier halve finalisten komen uit voor de club uit Oost-Vlaanderen. Kers op de taart was de zege van Ben Verbraeken (B6).
Verbraeken haalde het in de finale van Yannick De Kegel (B4, Hamme), terug van vakantie en meteen op post. In een spannende halve finale had Verbraeken zijn clubgenoot Bjorn Annecour (C0) gevloerd, terwijl De Kegel toen in een vijfsetter nipt te sterk was voor Geoffrey Pijl (B4).
Kwartfinalisten dit keer waren Romeo Pauwels (C2, Willebroek), Cedric Flebus (C0, Sokah), Paul Celis (D0, Sokah) en Wouter Coesemans (D0, Nodo).
Verrassend was de uitschakeling van Alec Janssens, vorige week winnaar, in de achtste finales. Daarin verloor hij van Romeo Pauwels.
Volgende week dinsdag 8 augustus volgt de vijfde manche van Sokah's Zomertrofee. Ook daarvoor hoeft niet vooraf te worden ingeschreven. Aanwezigheid om 19.30 uur in Sokah's sportcentrum is voldoende. 

 

 

X

Right Click

No right click