Sokah in Champions League naar Oostenrijk, Tsjechië of Kroatië

Zaterdag wordt in het Poolse Gliwice geloot voor de eerste ronde van de Champions League, het Europese kampioenenbal waaraan de 24 beste ploegen van Europa mogen deelnemen. Op de ranglijst van die clubs, allemaal deelnemers aan de Champions League, staat Sokah op een knappe twintigste plaats.
Vrijgeloot van de eerste ronde, en dus rechtstreeks gekwalificeerd voor de tweede ronde, zijn de beste of hoogst gerangschikte acht clubs van Europa.
De mogelijke tegenstanders van Sokah in de eerste ronde, die wordt gespeeld tussen 21 en 24 september, zijn onderverdeeld in drie groepen. Zo weet Sokah dat het uitkomt tegen Roskilde, Wiener Neustadt, Wels of Messina (groep 1), tegen Los Borges, Ostrov, Havirov of Gwiazda (groep 2) en tegen El Nino Praag, Secuiesc, Marinkolor Dubrovnik of Ostrava (groep 4). Sowieso mooi en sterk gezelschap voor de club uit Antwerpen.
De gastclubs voor de vier kwalificatiegroepen van telkens vier ploegen staan ook al vast. Er wordt gespeeld in Wels (Oostenrijk), Ostrov (Tsjechië), Havirov (Tsjechië) en Marinkolor Dubrovnik (Kroatië). 

 

 

X

Right Click

No right click