Sokah geplaatst voor Champions League 23-24

De ETTU publiceerde zopas de clubranking 23-24, gebaseerd op de Europese resultaten van alle Europese clubs van de voorbije drie seizoenen. Sokah volgt in die lijst, aangevoerd door het Duitse Saarbrücken van Cedric Nuytinck, op de 20ste plaats!
Dat betekent dat Sokah gekwalificeerd is voor de Champions League 23-24. De beste acht clubs van Europa zijn rechtstreeks geplaatst voor de tweede ronde. De clubs, die volgen op de plaatsen 9 tot en met 24, worden voor de eerste ronde verdeeld over vier poules van vier ploegen. De beste twee mogen deelnemen aan de tweede ronde.
De eerste speelbeurt van de Champions League 23-24 wordt afgewerkt tussen 20 en 24 september.
Als alle clubs effectief inschrijven, komt Sokah in die eerste ronde uit tegen één van de clubs, in de ranking te vinden op de 9de tot 12de plaats, één van de clubs, geplaatst op plaats 13 tot en met 16, en één van de clubs, volgend op de posities 21 tot en met 25 (Neu Ulm Euro is 22ste, maar is met de eerste ploeg al op plaats 4 gerangschikt).
Concrete tegenstanders van Sokah kunnen dan zijn: uit de eerste pot Sporting Clube de Portugal, Apuania Carrara, Roskilde of Wiener Neustadt, uit pot twee Felbermayr Wels, Top Spin Messina, Borges Vall of Ostrov en uit pot vier Orlicz Suchedniow, Arteal, Stockerau of Peac Kalo-Meh. 

 

 

X

Right Click

No right click