Sensationele zege Sokah tegen Castellinoise

Sokah heeft op de voorlaatste speeldag van de competitie een sensationele 6-0 zege geboekt tegen Castellinoise. De score is niet alleen opmerkelijk omdat de Waalse club derde staat in de ranglijst, maar een week geleden nog 3-3 gelijk speelde tegen Diest. Het was het eerste puntenverlies voor de leider, die in de stand slechts één punt voorsprong behoudt op Sokah.

Thibaut Darcis, de kopman van Castellinoise, kon noch tegen Quentin Robinot noch tegen Benjamin Brossier een set winnen (twee keer 3-0). Brossier won ook met gelijkaardige cijfers van Frédéric Sonnet. Matthieu De Saintilan had vijf sets nodig tegen Valentin Pieraert en Frédéric Sonnet (3-2). Robinot haalde het van Pieraert met 3-1.

Sokah lijkt dus de ploeg in vorm en dat kan belangrijk zijn in de beslissende fase van het seizoen. Volgende dinsdag (2 mei) komt Diest naar Hoboken voor de halve finale van de Belgische beker en woensdag 17 mei trekt Sokah naar de Oranjestad voor het beslissende competitieduel. Het beloven dus twee bloedstollende partijen te worden.

 

 

X

Right Click

No right click