Sokah sluit heenronde af met ruime overwinning

Sokah heeft de heenronde van de competitie in Superdivisie afgesloten met een 5-1-overwinning tegen Virton. Benjamin Brossier en Michal Bankosz wonnen hun twee duels, Damien Provost moest alleen tegen Yannick Vostes nipt zijn meerdere erkennen.
Eerder liet Sokah een puntje achter in Charleroi, waar moest worden gespeeld in een zaal zonder verwarming en de temperatuur nooit hoger klom dan 14 graden! Brossier beleefde geen goeie dag en kon geen wedstrijd winnen, al had hij tegen de Spanjaard Ruiz twee matchballen, Provost boekte één zege, Bankosz won zijn twee partijen.
Sokah pakt na de overwinningen tegen Vedrinamur en Virton én het gelijkspel tegen Charleroi de leiding, maar kan in de komende dagen nog worden gepasseerd door Diest en Castellinoise. Hoe dan ook blijft de strijd om de titel open en blijft Sokah in de running, samen met Diest en Castellinoise.
Nu al staat vast dat die twee clubs pas op het einde van het kampioenschap op bezoek komen naar Hoboken.
Intussen begint Sokah ook aan zijn Belgische bekercampagne. Op vrijdag 17 december trekt de Hobokense club voor zijn match in de 1/16de finales naar QLT Gent, dat uitkomt in de landelijke reeksen.

 

 

X

Right Click

No right click