1ste ronde CL prima voorbereiding op competitiestart dinsdag thuis tegen Tiège

Sokah heeft de eerste ronde van de Champions League afgesloten zonder zege. Wél speelden Monteiro, Brossier en Bankosz nog een heel sterke wedstrijd tegen de Hongaarse kampioen Pec Kalo Meh uit Boedapest. De drie duels in het Oostenrijkse Wels bleken alles bij elkaar een uitstekende voorbereiding op de nationale competitie die dinsdag (20 u.) van start gaat met een thuiswedstrijd tegen Tiège.
Monteiro opende met winst tegen Peto, het nummer 55 van de wereld en nog van de partij in Tokio. Nadien was Brossier te sterk voor Demeter én leek Bankosz op weg naar de overwinning en de twee punten voor Sokah tegen Gerold. In de vijfde set ging Bankosz echter onderuit. Nadien moesten Brossier en Monteiro nog buigen voor respectievelijk Peto en Demeter, al had die laatste wél het geluk op een fout van de ref te kunnen rekenen.
Sokah eindigde in zijn poule, de zwaarste van allemaal, als vierde en laatste en wordt zo verwezen naar de eerste ronde van de Europe Cup in oktober. Meer nieuws daarover later.
 

 

 

X

Right Click

No right click