Dinsdag is er Sokah-Tiège! Win een exclusief t-shirt van Ping Pang Paris

Sokah werkte in Oostenrijk nog niet alle poulewedstrijden in de eerste ronde van de Champions League af, allemaal rechtstreeks te volgen via ETTU televisie, of de club denkt al aan de volgende opdracht: de eerste match van het seizoen in de Belgische Superdivisie, komende dinsdag 21 september (20 uur) tegen het Luikse Tiège.
Tiège beschikt met de Fransman De Saintilan over een sterke A-speler en kan verder rekenen op de Belgen Bilas, Lemaitre, Junius en Delporte.
Wie de wedstrijd live wil volgen in het sportcentrum Stuivenberg van Sokah, betaalt 5 euro, maar krijgt daarvoor ook een consumptie in ruil. Bovendien wacht een vrijkaart op tien sympathisanten. Wil je er zo bij zijn, stuur dan voor zondagavond 22 uur het antwoord op de vraag voor welke Franse club nieuwkomer Benjamin Brossier vorig seizoen uitkwam. Antwoord te sturen naar info@sokah.be. Zondagavond kent iedereen dan het antwoord en weet iedereen of er dinsdag een vrijkaart voor hem/haar klaarligt.
En er is meer! Onder de tien winnaars van een vrijkaart verloten we dinsdag een exclusief t-shirt ter waarde van 45 euro van Ping Pang Paris, het nieuwe en milieubewuste Parijse modemerk van Benjamin Brossier zelf. 
De Fransman legt in bijgaand interview uit wat we van de match tegen Tiège en het kampioenschap mogen verwachten.
Kijk, luister en geniet: https://youtu.be/0GpVS4tlZMo

 

 

X

Right Click

No right click