Sokah klaar voor eerste Champions League ooit

TTC Sokah Hoboken kwalificeerde zich als eerste Vlaamse en tweede Belgische club ooit voor de Champions League, het meest prestigieuze Europese bekertornooi in het tafeltennis. De club uit Hoboken speelt van woensdag 15 tot en met vrijdag 17 september drie wedstrijden in het Oostenrijkse Wels.
Op woensdag 15 september wordt om 19 uur de thuisclub, Walter Wels, partij gegeven. Op donderdag 16 september volgt om 14.30 uur een ontmoeting met het Duitse Neu Ulm en de laatste poulewedstrijd is voorzien voor vrijdag 17 september om 14.30 uur. Dan is het Hongaarse Kalo-Meh de tegenstander.
Sluit Sokah de eerste ronde in Oostenrijk af op een eerste of tweede plaats, dan wacht begin november de tweede ronde van de Champions League. Eindigt Sokah derde of vierde, dan speelt de Hobokense club Europees verder in de Europe Cup, waarvan de eerste ronde wordt afgewerkt eind oktober.
Sokah Hoboken, dat de competitie in eigen land begint op dinsdag 21 september (20 uur), met een thuismatch tegen het Luikse Tiège, trekt naar Oostenrijk met Thiago Monteiro, Benjamin Brossier en Michal Bankosz. Die laatste legt in bijgevoegd filmpje uit welke de Europese ambities van Sokah zijn.
Veel kijk- en luisterplezier op https://youtu.be/vPGtxW_Iuzk

 

 

X

Right Click

No right click