Sokah's Zomertrofee: Alec Janssens wint en dankt Liam Verschuren  

Sokah's Zomertrofee 2021 zit erop. Wat een spannende laatste manche ook, met strijd om de eindzege tot de allerlaatste wedstrijd! Leek Alec Janssens (B4, Sokah) enkele weken terug met de vingers in de neusgaten op weg naar de hoofdprijs, dan moest hij in de finale van de achtste manche bang afwachten wat Yannick De Kegel (B6, Hamme) zou doen. De Kegel had Janssens in de halve finale immers opzijgezet met 3-2, zodat hij alsnog naast de man van Sokah kon komen.
Maar in de finale botste De Kegel op een ijzersterke Liam Verschuren (B6, Stekene), zodat de B-speler van Hamme strandde op één puntje van Alec Janssens. Overigens had Verschuren in zijn halve finale niet zonder moeite gewonnen van Philippe Kozak (D4, Sokah), ijzersterk bezig de voorbije weken.
Kwartfinalisten in de laatste manche van Sokah's Zomertrofee waren overigens Patrick Van Heurck (C2, Sokah), Michel Christiaens (C6, Sokah), Bjorn Annecour (C0, Hamme) en Ryan D' Hertefelt (D0, Sokah).
In de eindstand gaat Alec Janssens Yannick De Kegel vooraf met één puntje. Op de derde plaats volgt Patrick Van Heurck, op vijf punten van Janssens, vierde is D' Hertefelt, op negen punten, en verder in de eindstand zijn terug te vinden: Peter Tji (D0, Schoten), Benny Poppe (D4, Sokah) en Wout Dedrie (C0, Schoten).

 

 

X

Right Click

No right click