Sokah's Zomertrofee: Yannick De Kegel baas in zesde manche  

Yannick De Kegel (B6, Hamme) toonde zich heer en meester in de zesde manche van Sokah's Zomertrofee. De Kegel zette in zijn kwartfinale weliswaar moeizaam Peter Tji (D0, Schoten) opzij, maar stootte nadien makkelijk door naar de finale na winst in zijn halve finale tegen Benny Poppe (D4, Sokah). En in de eindstrijd was hij sterker dan Alec Janssens (B4, Sokah), eerder al enkele keren primus in Sokah's Zomertrofee. De Kegel haalde het met 3-1.
Alec Janssens had het in zijn halve finale al niet onder de markt tegen Patrick Van Heurck (C2, Sokah). Pas in de vijfde set, met 11-9, dan nog, kon hij het verschil maken. In de kwartfinale had hij Gert Vloemans (C6, Retie) gevloerd.
Andere kwartfinalisten van de zesde manche waren de toch weer knap presterende Ryan D' Hertefelt (D0, Sokah) en Willy Symons (D6, Sokah).
De eindspurt van Sokah's Zomertrofee is nu ingezet. Deze week vond de zesde manche plaats, er zijn er nog twee te gaan. Volgende week dinsdag 17 augustus (20 uur) volgt in Sokah's sportzaal de voorlaatste manche. Inschrijven vooraf, hoeft niet, wél ter plaatse zijn om 19.30 uur.

 

 

X

Right Click

No right click