Benji Brossier vervangt Rajko Gommers

 

TTC Sokah Hoboken heeft zijn vervanger gevonden voor Rajko Gommers, die deze zomer verhuist naar de Verenigde Staten!
De 27-jarige Benjamin Brossier verlaat na dit seizoen het Zuid-Franse Istres, ploeg uit de hoogste reeks in Frankrijk, en wordt volgend seizoen de kopman van de club uit Hoboken.
Brossier heeft er met Istres een matig seizoen opzitten, maar is geen kleine jongen in het Franse tafeltennis. Op de ranglijst in zijn land bezet hij de 40ste plaats, op de wereldranking is hij nummer 224. In juli 2016, toen hij met de Franse nationale ploeg deelnam aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, was hij 77ste, zijn hoogste positie ooit.
Bij de jeugd werd Benjamin Brossier, die in Parijs woont, vier keer Frans dubbelkampioen en won hij vier gouden medailles op Europese kampioenschappen, tweemaal met de Franse ploeg en tweemaal als cadet in het dubbelspel. 
Brossier is intussen een bezige bij geworden, reden ook waarom hij zijn carrière heroriënteert. Hij creëerde mee de ecovriendelijke kledinglijn 'Ping Pang Paris', startte studies politieke wetenschappen en zetelt  in de raad van bestuur van INSEP, het Franse trainingsinstituut dat topsporters begeleidt. Brossier behartigt er de belangen van die topsporters.
 

 

Benji Brossier SOKAH

 
 
X

Right Click

No right click