Jaaroverzicht AVVV (deel 2)

 
Het AVVV heeft beslist de competitie 20-21 definitief af te blazen. Hierbij het tweede overzicht van het jaar 2020 van onze ploegen in de Vriendenclubs.
De D-ploeg van 19-20
Jos, Rudy en Jean stonden halverwege de competitie op een afgescheiden 2de plaats. Dit is ook de plaats die ze konden vasthouden tot het einde al was het nipte sprint om die plaats te behouden. Een zeer mooi resultaat achter het ongenaakbare Umicore. Veel belangrijker en een dikke pluim waard is dat Jos, Rudy en Jean er alle weken stonden en geen vervangers nodig hadden. Hip Hip hoera.
Op dit niveau zijn in 20-21 ploegsamenstellingen een beetje aangepast mede door het afhaken van Rudy wegens andere prioriteiten, alvast bedankt voor de mooie jaren.
De D-ploeg van 20-21
Door de terugkomst van Frank en de extra aansluiting van Rita heeft de D-ploeg een nieuwe bezetting gekregen onder leiding van de verhuizende Jos. Dat ze een reeks hoger op hun plaats staan is zeker. Dat bewijst de eerste en enige gespeelde wedstrijd tegen een sterke ploeg gewonnen met het kleinste verschil in het seizoen zonder dubbelspel seizoen.
De E-ploeg
Marc Tom en Bryan stonden halverwege op een gedeelde eerste plaats al hadden ze geen recht op de deze plaats wegens minder gewonnen wedstrijden. Dat de terugronde de nodige concentratie en training vergde wegens Corona was toen al duidelijk. Ze konden 2 keer beroep doen op invaller Serge om de 2de plaats veilig te stellen. Extra training en doorzettingsvermogen tijdens de laatste weken van het seizoen, uitgerekt tot september, leverde onverwacht nog een eerste plaats op, PROFICIAT.
De start in 20-21, een reeks hoger, blijkt een mooie uitdaging te zijn. De start hebben ze niet gemist met een 4de plaats na 2 weken.
De F-ploeg (19-20)
Manuel, Tim, Maria en Frank stonden halverwege op 1 puntje van de kampioen. Ze hebben alles gegeven ook door een verzorgende planning die de nood tot invallers tot nul kon herleiden.
Zo lang mogelijk hebben ze gestreden maar meer dan een overduidelijke 2de plaats viel er niet te rapen op het einde van het seizoen.
Door het vertrek van Manuel richting het zonnige Spanje werd de F-ploeg in het huidige seizoen verdeeld over 2 ploegen.
Algemeen mogen we stellen dat 19-20 een prachtig speeljaar was met 1 kampioen en meerdere runners up.
De F-ploeg (20-21)
Door de terugkomst van Bjorn vond Serge zijn maatje terug en aangevuld met het jeugdige talent van de vroegere F-ploeg Tim hadden we een nieuwe sterke extra ploeg. De kurk hebben ze er al afgetrokken om de titel te vieren. Voorlopig kan het nog want na 2 weken hebben ze nog steeds de maximum.
De G-ploeg (20-21)
Het minder jeugdig gedeelte van de vroegere F-ploeg kreeg de gevraagde ondersteuning van Jean.
Zo kan Frank samen met Maria toch terug aan de slag voor een zorgeloos jaar, al zal Corona hierover veel beslissen. De start is alvast veelbelovend met een nipt verlies en een duidelijke winst.
Hopelijk kan 2021 ons nog leuke sportieve momenten opleveren.
Roby
 

 

 

X

Right Click

No right click