Sokah of Nodo kampioen?

Intussen heeft het Nationaal Sportcomité beslist wat met dat voorbehoud moet worden gedaan: de uitslag van de match Sokah-Nodo moet worden gewijzigd in 6-0. Volgens het Nationaal Sportcomité heeft Nodo Sokah benadeeld met zijn onsportief gedrag.
De Raad van Bestuur van de KBTTB is het niet eens met het eigen Nationaal Sportcomité en vindt dat het Sportcomité Sokah heeft benadeeld. Daarom behandelt de Nationale Raad de zaak op maandag 31 augustus op vraag van Sokah opnieuw. En ook dan zal de affaire niet achter de rug liggen. Ook nadien zal ten minste de Nationale Raad van de KBTTB het dossier nog moeten behandelen.
Laat ook duidelijk zijn dat dit geen eindpunt hoeft te zijn. Het gezond verstand én bovenal de reglementen van de KBTTB maken duidelijk dat de tussentijdse uitspraken pure nonsens zijn. Wij zullen, zo nodig, dan ook niet nalaten om verdere stappen te zetten.
Hoe dan ook, wij gaan het vel van de beer niet vroegtijdig verkopen. Maandag 31 augustus is onze nieuwe afspraak met de bondsinstanties. Wij hopen dat het licht eindelijk zal neerdalen.

François Colin, voorzitter TTC Sokah

 

 

U bevindt zich hier: Home Nieuwsoverzicht Sokah of Nodo kampioen?