Nadat het Italiaanse Marcozzi met 3-0 was opzijgezet, volgde op zaterdag tegen de Nederlandse landskampioen Enjoy&Deploy uit Zoetermeer het beslissende duel. Een héél spannende partij ook. Zhang hoefde slechts één keer in actie te komen en won makkelijk van Roel Bogie. Rajko Gommers, Nederlands international, verloor nipt van Martin Khatchanov, maar werd Sokah's held van de avond door van de Koreaanse verdediger Kang Dongsoon, het nummer 114 van de wereld, te winnen (3-0).

Daarna was het aan Kilomo Vitta om het af te maken in de beslissende match tegen Khatchanov, nadat hij eerder had verloren van Kang Dongsoon. Kilomo deed wat hij doen moest en haalde het knap met 3-1! Daardoor mag Sokah Hoboken zich opmaken voor de derde ronde van de ETTU Cup. Die derde ronde volgt op 30 of 31 oktober of 1 november.

Sokah trekt dan naar één van de volgende reekshoofden: La Romagne, Istres, Caen (Frankrijk), Borges Vall (Spanje), Halmstad (Zweden), Kiev (Oekraïne), Roskilde (Denemarken), Le Logis (België).

Foto: een dolblije Rajko Gommers na zijn knappe zege in Zoetermeer tegen de Koreaan Kang Dongsoo.

Bron: Marc Gijs

 

U bevindt zich hier: Home Archief TTC Sokah ETTU Cup ETTU Cup 2015: Sterk Sokah Naar Derde Ronde