Jaaroverzicht Sokah C: 2020 was een topjaar

 2020 was een topjaar voor Sokah's C-ploeg. In de eerste helft van het jaar raasde het team door 2de provinciale en in de tweede helft van 2020 ging na de promotie naar 1ste provinciale nog geen duel verloren. Opmerkelijk.
In het seizoen 19-20, afgesloten na 18 speelweken, verloor Sokah C slechts tweemaal in 2de provinciale. Geen wonder dan ook dat de ploeg aan de eindmeet (na 18 matchen) vijf punten meer telde dan Hove. De sterkhouders van het team toen waren Rushil Kothari (40 op 46), Vincent Scheltiens (34 op 50) en Jonas Van Waes (21 op 37). Te noteren verder ook de bijdrage van Lennard Rodenburg, Philip Mans, Alec Janssens en Olaf Hermans.
In het begin van de campagne 20-21 ging Sokah C door op zijn elan in 1ste provinciale. Hoewel de ambitie voor de competitiestart lang niet de promotie naar landelijke maar wél het behoud was, prijken de mannen van het C-team mee aan de leiding. Merksplas C en Sokah C speelden vijf wedstrijden en pronken met een 15 op 15. Ook Zoersel telt dat aantal punten, maar het speelde één wedstrijd meer dan de concurrentie.
De opmerkelijkste resultaten staan op naam van Rushil Kothari (12 op 14), Dave Antonis (11 op 11) en Olaf Hermans (8 op 12). Te noteren zijn verder de scores van Etienne Janssens, die een 6 op 6 neerzette na zijn terugkeer uit blessure. Basisspelers van de C-ploeg Vincent Scheltiens en Anthony Godfroid lieten respectievelijk een 4 op 11 en een 1 op 10 optekenen.
Benieuwd waar de C-ploeg kan eindigen, maar het seizoen is sowieso al geslaagd

 

 

X

Right Click

No right click