Overzicht speelweek 5 provinciale

Sokah C  -Geelse C  9/7

Olaf speelde beresterk en won zijn 4 matchen. Etienne won er 3 en toen de overwinning  binnen was, vond hij het genoeg. Vincent won 2 broodnodige punten. Jonas kon helaas geen puntje scoren alhoewel hij er dicht bij was in de 5de set . 

Gierle D-Sokah D  16/0

Zoals verwacht was Gierle een maatje te groot met C0 ,C2,C2 ,C4 voor onze D-ploeg. Talant en Erwin konden nog een vijfsetter spelen en Ryan en Michel konden toch een setje winnen .

Sokah E  -Geelse E  7/9

Kathe had 2 keer een vijfsetter, maar kon net niet winnen. .Jacques daarentegen won zijn 4 wedstrijden. Ingrid (1) had veel nipte setjes, anders hadden het er nog meer geweest. Rene speelde aan 50 % 

Zwijndrecht B -Sokah F 9/7   

Een felle strijd die we helaas verloren. Benny en Roby wonnen er eentje, Tony 2 en Philippe 3. Dit moeten we in de terugronde rechtzetten .

Schoten G-Sokah G 4/12

Vlotte overwinning van 0/4 naar 1/10 . Alexander liet geen spaander heel van Schoten. Jasper en jolan haalden er 3 binnen en Luk begon zijn seizoen aan 50%. De G-ploeg blijft in de top van het klassement 

Proficiat

Dylan Berlaar H -Sokah H 8/8

7 belles om voor de tweede keer 8/8 te spelen. Dat het spannend was, is duidelijk. Bij een 5/6 voorsprong kon het nog alle kanten uit .Tom zorgde voor de helft van de punten . Frank en Jos met elk 2 punten maakten de 8/8 vol. Philip verloor in een vijfde set met 13/11 . 

Sokah I  -Antonius I 11/5

Bij 3/3 leek het nog moeilijk te worden, maar dan was de trein vertrokken naar een mooie zege. Rita, Matts en Jo wonnen er elk 3 en Ruben 2. Hiermee staan ze op een 3de plaats in het klassement .

Sokah J –Salamander J 8/8

Zoals de uitslag het laat vermoeden ging de score gelijk op. William (1), John (2), Raf (2 ) en Jo (3). 

Ze staan ook 3de in het klassement 

Sokah K –Geelse K 3/2    Jash en Eduard wonnen met 3/2 

Sokah L -AFP Antwerpen 0/5 

AFP was te sterk voor Frieda en Rene

 Gierle B -Sokah Jeugd 2/7 

Weer een sterke wedstrijd van Matts (3), Thomas (2) en William(2). Ze staan mooi 1ste in het algemeen klassement met 10 matchen meer gewonnen dan de tweede .

Gierle D -Sokah jeugd C  2/7

Jash speelt tegen 80 % in het algemeen klassement en won nu ook zijn 3 matchen, Janish en Emir zorgden met 2 overwinningen elk ook voor een eindstand van 2/7  

 

 

X

Right Click

No right click