Overzicht vierde speelweek provinciale

Salamander C–Sokah C   4/12

Etienne, Rushil en Dave lieten geen puntje liggen, Anthony deed er nog een puntje bij 

Sokah D –Retie A 4/12

Retie was te sterk, nochtans hadden de 3 eerste wedstrijden anders kunnen uitdraaien. 3 vijfsetters gewonnen door Retie . Olaf won er 2, Jonas en Talant elk 1 en Michel kon niet scoren .

Nijlen A  Sokah E   7/9

Rene (1) speelde 2 belles waarvan hij er 1 kon winnen, Ryan verloor ook een vijfsetter maar kon wel 2 wedstrijden winnen zoals Erwin. De rots in de branding was Jacques die er 4 won. Mooie overwinning tegen een rechtstreekse concurrent .

Sokah F –Bleu Rackets A 12/4

De F ploeg heeft nog het maximum van de punten. Nu waren ze te sterk voor Bleu Rackets .Roby (3) en Dagdan (3) moesten een puntje laten in de vijfde set. Roby met 10/12 en Dagdan met 14/16. Tony won alles en Thomas zorgde nog voor 2 punten .

Sokah G –Retie D 11/5

Zoals een sneltrein naar 9-1. Kathe, Lode en Alexander wonnen er elk 3 en Jasper won er 2 en verloor een vijfde set anders waren het er ook 3 geweest .

Sokah H- was vrij

Geelse G -Sokah I   9/7

Matts ging door op zijn elan en haalde 4 op 4 , Jos verloor in de 5 de set met 12/10 en in plaats van 5-6 werd het 6-5. Hij bleef op 2 matchen steken, Ruben kon er nog een puntje bijdoen en John moest zich 4 keer gewonnen geven. Hier zat mogelijk een puntje meer in .

Sokah J-Salamander J   6/10

Marcel won zijn eerste wedstrijd, proficiat. Jo bleef ongeslagen in de reeks, Thomas won er 3 en Raf 2 

 Sokah Jeugd B –Turnhout B  7/2

Matts blijft ongeslagen. Mert, die de ploeg kwam helpen, won ze ook alle 3. William kon de vijfsetter niet verzilveren en moest tevreden zijn met 1 punt 

Sokah jeugd C -Merksplas C  4/5

Spannende wedstrijd tot 4/4 gelijk en de laatste wedstrijd werd verloren in 5 sets. Spannender kon niet .Jash 2, Emir en jinasnh elk 1 

7de Afp Antwerpen I –Sokah K  4/0

Jinasnh  en Marcel konden geen puntje halen en enkel 2 setjes winnen .

7de Geelse K- Sokah L  1/4

Frieda en René speelden hun eerste wedstrijd en wat voor één. René won alles en Frieda won er één. Proficiat !!!!!!!!!!!!!

Super jeugd week 3 en 4

Sokah-Zoersel 2/2  

Kathe en Ryan wonnen elk een wedstrijd . Ryan verloor van een C0 in de vijfde set en hij had 4 matchpunten, jammer 

Gierle –Sokah 1/3

Kathe won haar 2 matchen, Ryan moest er ééntje aan Gierle laten. Toch mooi 2de samen met Nodo na 4 weken .

 

 

X

Right Click

No right click