SOKAH GEPLAATST VOOR CHAMPIONS LEAGUE

Sokah Hoboken kreeg van de Europese Tafeltennisunie te horen dat de club zeker is van een ticket voor de Champions League 20-21, het meest prestigieuze Europese bekertoernooi in het tafeltennis!

Nadat de club twee jaar geleden al als eerste Vlaamse en tweede Belgische club, na Villette Charleroi, was doorgedrongen tot de kwartfinales van een Europees bekertoernooi, is het nu ook de eerste Vlaamse en tweede Belgische club die erin slaagt een plaatsje te bemachtigen in de Champions League. Alleen de zestien beste clubs, op baisi van de drie voorbije Europese seizoenen, mogen deelnemen aan de Champions League!

De heenwedstrijden van de eerste ronde van de Champions League 20-21 worden afgewerkt tussen 7 en 9 oktober van dit jaar, de terugwedstrijden tussen 21 en 23 oktober. Sokah speelt eerst thuis. De club zal van de gelegenheid gebruikmaken om van die Europese avond een feestavond te maken, want Sokah bestaat dan heel precies vijftig jaar.

De loting voor die eerste ronde volgt eerstdaags, maar zeker is dat het Oostenrijkse Walter Wells, het Duitse Muhlhausen, het Tsjechische Ostrava of het Nederlandse Zoetermeer Sokah's tegenstander wordt. Een overwinning brengt Sokah tot in de poulefase van de Champions League, in geval van een nederlaag bekert Sokah verder in de Europe Cup.

X

Right Click

No right click