Overzicht week 9 provinciale

2de provenciale Sokah C –Rijkevorsel A   14/Rijkevorsel kwam slechts met drie man. Alec en Rushil wonnen alles. Vincent en Jonas verloren van de eerste man .

3de prov  Rupel D–Sokah D  4/12

Van 2-1  achter naar 2- 12: sterk. Michel in bloedvorm wint er vier, Olaf en Erwin drie en Luc twee.

4de B   Sokah E –Stari Bog A 3/13

We wisten dat Stari Bog wat te zwaar zou zijn. Ingrid begon sterk door de eerste en de tweede man te verslaan. Tony kon het andere puntje scoren. Hubert en René waren er wel heel dicht bij: 2-0 voor, maar verliezen in de 5de set .

4A     Stari Bog B -Sokah F 9/7

Hier was Stari Bog ook te sterk. Hun erste man, een D0, won zijn vier matchen. Luk won zijn drie andere wedstrijden en Willy twee. Mert  was goed begonnen met een zege, maar de tweede en derde wedstrijd verloor hij in de belle .Dagdan (één zege) verloor in een wedstrijd 3 sets met 10-12. Het had dus 8-8 kunnen zijn.

5A   Sokah G –Salamander 12/4

Sterke prestatie Roby en Kenny: ze verzamelen acht punten. Jean en Herman elk twee . Negen wedstrijden werden gewonnen met 3-0. Dat geeft aan dat we veel te sterk waren. Jammer dat we de volgende week vrij hebben, zodat we de eerste plaats zullen kwijtspelen . 

6A  Sokah I  -Salamander J  15-1

Proficiat. Tim verloor de laatste match (had hij compassie ?).  John, Manuel en Alexander lieten niets liggen 

7de Sokah K-Sokah 3/2

Sokah –Sokah was zeer spannend . Voor de laatste wedstrijd stond het 2/2. Georges en Erik wonnen er elk één. Eduard verloor alles, maar hij won  met zijn ploegmaat Patrick (die alles won) de  dubbel . 

Jeugd A     Geelse A- Sokah   5/5

Een topmatch: de eerste tegen de tweede in de stand. Beide ploegen bleken sterk aan elkaar gewaagd. Sokah behoudt daardoor vier punten voorsprong. Ryan doet een goede zaak en komt alleen aan de leiding. Kathe (1)  en Ruben( 0) hadden het blijkbaar moeilijk, maar de dubbel bracht de 5/5 op het bord 

Jeugd B  Turnhout D-Sokah B 5/5

Lode wint weer zijn drie wedstrijden, al moet hij soms 14 punten maken in een set. Met Matts één en de dubbel komen we aan vijf punten. William stond 2-0 voor, maar veroor in de vijfde set jammergenoeg. Lode en Matts hebben evenveel wedstrijden gewonnen en staan beiden op de eerste plaats. Lode behoudt zijn 100%: proficiat

Jeugd C   wedstrijd uitgesteld 

 

 

X

Right Click

No right click