Overzicht week 5 provinciale

de C-ploeg wint vlotjes met 12/4, Lennard (4) Rushil en Jonas (3) en Vincent (2)
de D-ploeg: proficiat aan onze nieuwkomer, want Olav wint er voor in zijn eerste wedstrijd. Michel en Erwin waren in goede doen (3,) Talant had een moeilijke week.  Dus 10/6
de E-ploeg: de 3de en de 4de man maken het verschil. Tony en René (2,) Ingrid en Luk (3). Kortom, 10/6
de F-ploeg: Roby zorgt voor de 3 punten al is het 2 keer in de 5de set met 9/11.  Mert ,Willy en Dagdan zijn de betrouwbare spelers met elk 2 wedstrijden: 7/9 gewonnen op Tecemo dat met een C6 speelde.
de G-ploeg: Jos, met 3 punten zorgt voor 8/8. Eric en Jean elk 2 en Kenny 1. De eerste man van Hove won drie keer met nipte cijfers in de belle .Jammer want er zat winst in .
de H-ploeg: moest het helaas stellen met 2 punten van Jo. Maarten verloor nipt zijn wedstrijd door een gebrak aan matchritme.
Tim en John (4) gaven Merksplas geen schijn van kans. Manuel (3) en Patrick (2) verloren een 5, maar 13/3 is een mooi resultaat.
De twee nieuwe spelers in 7de prov hebben zich goed geamuseerd. Bruno won zijn 2 wedstrijden en George kwam in de 5 setter juist te kort .De dubbel was voor Zwijndrecht 2/3
de K-ploeg: Alexander en John waren veel te sterk voor Geelse 5/0 winst
Jeugd A: Ryan wint zijn drie matchen, plus twee van Ruben en de dubbel winnen. Yaro bleef deze week met lege handen.
Jeugd B: zeer sterke prestatie. Matts en Lode (3) en William (2) en de dubbel, goed voor 9 op 10
Jeugd C: Vladimir en Marie hebben het nog moeilijk, maar dankzij de goede trainingen zal dat vlug verholpen zijn. Thomas maakte de 2 punten .

X

Right Click

No right click