Overzicht speelweek 3 in provinciale

C-ploeg: komt alleen op kop na een denderende overwinning uit op Retie en omdat Rijkevorsel en Hove gelijk speelden. Vincent en Lennard met 4 en Alec en Rushil met elk 3 zeges.
D-ploeg: deed het nog beter en na een 15/1-zege hebben ze aansluiting met de top. Marc Peeters, Talant en Erwin met 4 op 4 en Michel met 3 gewonnen en met een nederlaag in de 5de set met 9/11. Proficiat voor de ganse ploeg .
E-ploeg: kreeg tegen Schoten de eerste nederlaag toegediend. Met twee sterkhouders minder, René en Ingrid die op het laatst moest afzeggen, was het geen makkie. Schoten kwam voor het eerst met 2 D0’s aan de tafel. Met winst van Hubert en Luk konden we nog 3/3 gelijk blijven, maar dan was er geen houden meer aan. Tony kon er 3 winnen en verloor de vierde partij met 13/11 11/9 6/11 en 13/11.
F-ploeg: kwam ook niet verder dan 6 winstpunten, van de vier vijfsetters kon enkel Mert winnen, Dagdan zag twee keer de tegenstrever winnen met 12/10.
G-ploeg: verloor met 7/9. Jammer dat Jeffrey in zijn eerste wedstrijd in de derde set met 18/16 verloor en in de volgende wedstrijd in de vierde set met 11/13. Kortom, met een beetje geluk was het 9/7 geworden. Frank draaide goed met 3 gewonnen matchen, Kenny 2 en Jean en Jeffrey 1
H-ploeg: haalde het met 9/7 op Minderhout. Vier voor Jos, drie voor Rudi en met elk één voor Matts en Thomas 1 gaf de jeugd de doorslag.
I-ploeg: na een gelijkspel en een verlieswedstrijd werd nu de volle buit thuisgehouden. De winstpartijen werden mooi verdeeld tussen Tim en Manuel (elk drie) en John en Patrick (elk twee).
Jeugd

A-ploeg: verloor voor het eerst van Geelse maar blijft in de algemene rangschikking toch eerste. Ryan staat met 8 op 9 mee aan de leiding individueel. Hij verloor dus één paerij, Kathe en Ruben elk twee en de verloren dubbel werd het dus 4 /10.
B-ploeg: met 8/2 een duidelijke overwinning. Matts en Lode haalden drie op drie en William won één keer. Proficiat.Matts staat met 8 op 9 individueel eerst en Lode met 6 op 6 heeft 100 % van de punten. William haalt al 50%. Knap werk.
C-ploeg: kwam niet verder dan een puntje van Thomas. Jammer dat Vladimir moest afzeggen.

X

Right Click

No right click