Ryan wint jeugdtoernooi 8 september

De opendeurdag van Sokah TTC ging vandaag gepaard met  een toernooi voor de jeugd.De bedoeling was dat bezoekers van de opendeurdag meteen enkele jongeren aan het werk zagen.En, het moet gezegd, Onze jongeren hebben zich echt wel van hun beste kant getoond.
Er werd gestreden voor ieder punt en iedere bal. Iedere deelnemer speelde minstens vier wedstrijden. Kathe, Matts, Venice (AFP Antwerpen) en Ryan speelden de halve finales
Matts en Venice verloren deze halve finale. Omdat Venice tijdig naar huis moest, kon zij spijtig genoeg niet meer spelen voor de 3de of 4de plaats.Matts werd, via deze opgave derde.
De finale tussen Kathe en Ryan was er een om duimen en vingeren van af te likken.Zelden heb ik zo’n spannende match gezien. Het leek wel Federer tegen Nadal, waarbij de beide spelers van ver achter de tafel (baseline zeggen de tennissers) de bal naar elkaar toe bleven meppen.
Om beurten stonden de twee spelers op voorsprong.Na een 12-14 , 11-9 , 11-9 en 13-15 volgde een superspannende belle. 
Tijdens deze belle stonden alle aanwezigen in bewondering te kijken en volgde er spontaan applaus na weer eens een knappe rally van beide spelers.Op de valreep kon Ryan een 5-8 achterstand nog ombuigen in een 11-9 zege.
Het was zo’n wedstrijd waarbij je spijt hebt dat er een verliezer moet zijn. Beide spelers verdienden de zege.Lang geleden dat ik nog zo van een wedstrijd genoten heb. Voorbeeldig!
Zowel Tony als ik zijn uiterst tevreden met de inzet van alle spelers.
Willy Symons

X

Right Click

No right click