Seizoensoverzicht AVVV

Interclubleider AVVV Roby Cusseneers blikt nog eens terug op een geslaagd seizoen in de AVVV competities.Na een zorgeloos seizoen heeft de A-ploeg (Rene, Philippe, Michel, Herman) afgesloten op een correcte 7de plaats. Al was er soms wat puzzelwerk, de ploeg was steeds voltallig. Er mogen wat sterkhouders bij richting volgend seizoen.
De B-ploeg (Jeffrey, Roby, Jean, Benny) , een combinatie van oud gediende en jong geweld, deed bijna even goed: 8ste plaats.
Voor de C-ploeg (Tom, Joeri, Gunther) was de competitie te vroeg gestart maar vooral te vroeg gestopt. Aarzelend begin, maar de laatste speeldagen afgewerkt op kampioenensnelheid en nog 9de plaats uit de brand gesleept. Benieuwd tot wat dit volgend jaar kan leiden!
De D-ploeg  (Jean 22 keer, Ali en Frank) en E-ploeg (Jos 22 keer Stef 22 keer en Rudy) waren samen baas over afdeling 5. De E-ploeg had constant de verdiende bovenhand maar moest op het laatste moment, totaal onverwacht,  toch de titel afgeven aan de D-ploeg.
De F-ploeg (Marc, Tomen Bryan) hadden geen invallers nodig om de titel te pakken, knap werk.
De homogene G-ploeg (Tim, Maria, Manuel en Frank) moest enkel voor De Lijn het onderspit delven, maar walste over de andere ploegen met een 2de plaats tot gevolg.

Een meer dan geslaagd seizoen, donderdag 16 mei op de AVVV kampioenenviering, is Sokah zeker aanwezig.

X

Right Click

No right click