Bilan 1ste Seizoenshelft Provinciale Ploegen Sokah

Het seizoen in de provinciale reeksen is halverwege. Tijd voor een overzicht en vooruitblik van de Sokah-ploegen.

In 2de provinciale heeft de blessure van Rajiv Sokah D parten gespeeld. Invallers Yanncik, Hans en Yenthe hebben niettemin voor enkele belangrijke punten gezorgd. Samen met vaste spelers Rushil, Jonas en Marc Gijs resulteert dit in een voorlopige 9de plaats in het klassement. Het behoud is dus het belangrijkste doel voor deze ploeg de komende maanden.

Sokah E staat op de 10de plaats in 3de met 2 punten minder dan de 7de. Alles staat hier dus nog dicht bij elkaar. De lage ranking is vooral te wijten aan een mindere start met heel wat invalbeurten. Met vaste spelers Michel, Philippe, Renée en Roby moet de ambitie zijn om nog wat plaatsen te stijgen.

In 4A bekleedt Sokah F de 7de plaats samen met Willebroek en Berlaar. Met de ervaren ploeg Luk, Eric, Hubert Guido en Tony moet plaats 6 de ambitie zijn.

In 4B nemen Willy en Benny, goed voor 60 en 70 % winstmatchen, Kenny, Joeri en Jean op sleeptouw. Aan hen om Sokah G naar de veilige middenmoot te escorteren.

Sokah H staat met een 10de plaats net boven de degradatie in 4C. Hier is het de jeugd die voor de punten zorgt: Mert, voor het eerst bij de heren, speelt aan 45% en Keanu aan 47%. Geflankeerd door Frank, Dagdan, Tom en Dennis moeten zij nog beter kunnen in de 2de ronde.

Een mooie 5de plaats voor Sokah I in 5A! Dit door de prachtige cijfers van Dagdan (78%) en Ali( 65%). Rudi, Jos en Maarten hebben beurtelings bijgedragen aan deze goede klassering. Omdat de kloof met Walem op plaats 4 al 5 punten bedraagt, zal het vooral zaak zijn om te consolideren.

Sokah J staat 10de in afdeling 6. Jeroen doet het zeer goed evenals invaller Wadah met 6 op 8. John en Tim zitten rond de 45% en Manuel en Gunther rond de 35%. De kloof op nummer 11 Geelse K bedraagt 5 punten, op nummer 9 Turnhout K maar 2. The only way is up voor Sokah J!

Bron: Lieven Der Kinderen (Verenigingsmanager BBC Mercurius & TTC Sokah)

 

X

Right Click

No right click