Sokah Prijkt Na 10 Speeldagen Bovenaan in Nationaal En Landelijk

Geen wedstrijd voor Sokah in Super dit weekend. Dus richten we de blik eens op de A-ploeg in afdeling 1A nationaal en de B-ploeg in reeks B landelijk. 

Sokah A (Ying Zhang Dong, Stephan Tromer, Daria Mityukova, Luk Mertens en Elijah Rivera Lafargue)  staat autoritair aan de leiding in eeste nationale met 9 winstpartijen en 1 gelijkspel na 10 speeldagen. Dit weekend ging staartploeg Zandvoorde voor de bijl met 2-14! 

klassemen 1ste nationaal A

Een speciale vermelding voor Zhang is hier wel op zijn plaats. Hij won tot nu toe al zijn wedstrijden: 33/33 en gaf daarin bovendien maar 4 setjes prijs! 

Ook Sokah B (Serge Mertens, Etienne Janssens, Alec Janssens, Lennard Rodenburg en Yenthe Van Sande) staat bovenaan in reeks B Landelijk. Zij zijn na 10 speeldagen al zeker van de herfsttitel na 8 overwinningen en 1 gelijkspel (Hurricane gaf algemeen forfait). De heren wonnen dit weekend de topper bij Stekene met 6-10!

klassement Landelijke B

Seizoen 2018 - 2019 is voorlopig een echt grand cru jaar voor de club. Met de leidersplaatsen in Super, Nationaal en Landelijk, maar ook beloftevolle uitslagen in de jeugdcompetities en enkele individuele uitschieters zoals het para-wereldkampioenschap van Laurens Devos. 

Bron: Lieven Der Kinderen (Verenigingsmanager TTC Sokah)

 

X

Right Click

No right click