Sokah Wint Ook Zijn Zesde Match In De Superdivisie

Zes matchen gespeeld en zesmaal gewonnen, telkens bovendien met 6-0 of 5-1! Onze club blijft winnen in de Superdivisie. Woensdagavond moest het sterke Castellinoise, met de Engelsman Chris Doran (As8), de Litouwer Tomas Mikutis (As8) en de Portugees Enio Mendes (As9) de duimen leggen. 
Opvallend was dat vooral de jonkies van Sokah de overwinning gestalte gaven. Olav Kosolosky, pas zestien, haalde het van Mendes en Mikutis in vijf sets en Devos, die Petiot na één duel verving, gunde Doran geen set. Gommers had een beslissende set nodig om Doran opzij te zetten en verloor met 3-0 van Mendes, terwijl Petiot makkelijk won van Mikutis.
Met het maximum van de punten blijft Sokah competitieleider, op vier punten gevolgd door Villette Charleroi, Virton en Diest. Die laatste twee hebben nog een wedstrijd tegoed en zijn de teams die allicht strijden om de landstitel. Het zijn ook de komende tegenstanders van Sokah. Volgende week woensdagavond (20 uur) komt Virton op bezoek in Hoboken.
Tussendoor trekt Sokah met Petiot, Gommers en Devos naar Slovakije, waar zondag in Vydrany de terugwedstrijd van de 1/8ste finales van de ETTU Cup wordt afgewerkt. Afgelopen weekend won Sokah de heenmatch met 3-1. De wedstrijd kan nu zondag 25/11 via livescore gevolgd worden via de website van de ETTU Cup.

Bron: Marc Gijs

 

X

Right Click

No right click