Sokah Wint Heenwedstrijd Van 1/8ste Finale ETTU Cup

Sokah heeft in de heenwedstrijd van de 1/8ste finales van de ETTU Cup met 3-1 gewonnen van de Slovaakse kampioen SK Vydrany. Een sterke prestatie, ook omdat Sokah de diensten moest missen van kopman Jérémy Petiot, die door de wegblokkades in Frankrijk niet in Antwerpen geraakte.
Zo speelde Sokah tegen Vydrany met een jeugd team met een gemiddelde leeftijd van amper negentien jaar!
Rajko Gommers opende de wedstrijd met 3-0-winst tegen Zoltan Lelkes, waarna Laurens Devos, pas zaterdagavond laat teruggekeerd van een tornooi in Wit-Rusland nipt in de beslissende set de duimen moest leggen tegen Samuel Novota, Vydrany's nummer één en lid van de Slovaakse nationale ploeg. Daarna haalde Olav Kosolosky het met 3-0 van Stefan Peko, waarna Rajko Gommers de zege gestalte gaf door met 3-0 te winnen van Samuel Novota.
Sokah Hoboken trekt zo komend weekend met een ruime marge naar Slovakije, waar het niet kan rekenen op Kosolosky, wél weer op Petiot.
Komende woensdag (20 uur) speelt Sokah in eigen huis in de Belgische competitie. Het verdedigt dan zijn leidersplaats in de Superdivisie tegen het sterke Castellinoise, dat aantreedt met de Engelsman Chris Doran, de Spanjaard Ennio Mendes en de Litouwse verdediger Tomas Mikutis.

Bron: Marc Gijs

 

X

Right Click

No right click