Geen hoofdrol voor spelers Sokah op BK enkel in Louvain-La-Neuve. Wel prijzen in het dubbel.

In het enkelspel gingen Kilomo Vitta (tegen Benjamin Rogiers - Nodo) en Laurens Devos (tegen Florian Cnudde - Alpa ) in de 1/8 finale voor de bijl. Robin Devos won zijn 1/8ste finale nog wel (tegen Tim Janssens - Hasselt), maar moest in de volgende ronde verrassend het hoofd buigen voor Florian Cnudde, de killler van zijn broer. 

In het dubbelspel maakte Robin Devos, gekoppeld aan Cédric Nuytinck hun torenhoge favorietenstatus (A1 en A2) waar.  Zij wonnen autoritair het Dubbel Heren A, nadat zij hier de voorbije jaren steeds naast grepen. Een hele opluchting dus voor beide spelers. 

De tandem Kilomo Vitta, gekoppeld aan Maxim Maes (Nodo), waren vrij in de 1/8ste finale en verloren in de 1/4de finale van het koppel Darcis/Swartenbrouckx (Vedrinamur/CAJ MIR). 

Laurens Devos, in tandem met Florian Cnudde moesten uiteindelijk in de halve finale het hoofd buigen tegen Lambiet/Allegro (CP BBW/Hainaut). Een logisch verlies tegen de 2de reekshoofden. 

In het dubbel gemengd waren verschillende van onze spe(e)l(st)ers aan zet. Olav Kosolovsky aan de zijde van Marie Maesen (Diest) moest in de 1/8 finale de duimen leggen tegen het duo Gyot/Van Rintel (Vedrinamur). Laurens Devos dubbelde met Margo Degraef (Berlaar) gingen er in de 1/4 finale uit tegen het duo Rassenfosse/Bernard (Villette/Dinez). Daria Mityukova aan de zijde van Nicolas Schenkel (Hasselt) gingen uiteindelijk met de oppergaai naar huis Welgemeende felicitaties vanwege Sokah!

Bron: Lieven Der Kinderen (Verenigingsmanager BBC Mercurius & TTC Sokah)

 

X

Right Click

No right click