Heenronde AVVV: het maximum voor Benny Poppe  

 
 
De laatste dagen van het jaar zijn op komst. De heenronde, met uitzondering van de uitgestelde wedstrijden, zit er op.
We overlopen even onze prestaties van de heenronde.
Beginnen doe ik uitzonderlijk met de B-ploeg.
Benny Poppe is er in geslaagd de heenronde af te werken aan 100 %, enkel de wedstrijd tegen Hove moest hij missen om medische redenen.
Jean, Thomas en Roby zullen hem maximaal bijstaan om dit zo lang mogelijk vol te houden. Een dikke, dikke proficiat.
Onze A-ploeg staat op een mooie 4de plaats en kan nog gelijk derde komen bij winst van de nog in te halen wedstrijd tegen Dam.
Erwin, met een winstpercentage van 81 %, heeft hier een deftig aandeel in, Michel zorgt wel voor ondersteuning. Herman en René proberen wekelijks hun wedstrijd binnen te halen.
Onze C-ploeg, de gebroeders De Groof en Jeffrey, staat op een verdienstelijke 7de plaats en zal zich zeker nog verbeteren als kwetsuren geen roet in het eten gooien.
De geteisterde D-ploeg heeft het moeilijk, en nu zeker door het uitvallen van Frank. Al noteren we de wekelijkse vorderingen van Peter en verwachten we nog mooie prestaties.
Rita en Jos gaan er voor, al kan af en toe een extra speler hier wel nuttig zijn.
De E-ploeg op een mooie derde plaats met slechts 2 punten van de koppositie, moet ook de terugronde aanvangen zonder kopman Marc. Hij is herstellende van een breuk net boven de voet.
Tom zal zijn 70% winstmarge wel nog wat optrekken en zal samen met Bryan Marc ’s afwezigheid opvangen.
De F-ploeg, een mooie middenmoter, kan gebruik maken van een goed herstelde Bjorn ( bijna 86 % ). Serge en Tim zitten dicht bij de 50 % en zullen zeker de ploeg meedragen.
De G-ploeg, onder leiding van Jean (80%) draait mooi mee in het peloton. Maria en Frank zitten rond de 50 % en de helpende hand Raf zit daar zelfs boven.
 
Laat ons hopen dat de kwetsuren kunnen opgevangen worden en dat alles terug normaal wordt in een spetterend 2022.
 
 
 

 

 

X

Right Click

No right click