Overzicht zevende speelweek provinciale

1 C  Turnhout B-Sokah C  9/7

Geweldige prestatie van Ryan die voor het eerst in 1ste provinciale speelt: 2 gewonnen wedstrijden, 1 in 5 sets verloren en de 4de wedstrijd setstanden 2 keer 12/10. Met Olaf die er 3 wint, Patrick en Jonas elk eentje zo hebben we 7.

2 B Sokah D –Gierle F

Algemeen forfait van Gierle F

3 C  Geelse E- Sokah E 15/1

Als je de uitslag bekijkt, weet je dat Geelse veel te sterk was. Maar als je de wedstrijden bekijkt dan zien we dat er 7 belles zijn. Rene één, Tony en Matts 3 belles, waar Matts er eentje van won. Ingrid had last van haar voet en kon niet voluit gaan.

3B Sokah F –Lille A

Uitgesteld

4 C   Sokah G

Heeft een week vrij

4 A Sokah H- Nodo F 9/7

Spannend wedstrijd verloop tot 7/7 gelijk. Jasper is met 4/4  de sterkhouder. Willy volgt met 3/4  en Rita 2/4 en Frank had het deze week wat moeilijk

5A  Dessel A- Sokah I 4/12

De sterkte van de ploeg is dat iedereen evenveel punten pakt Jos , Jo, Lukas en Patrick 4-maal 3 is 12

5 D Sokah J- Geelse I 9/7

Raf en William kwamen net iets te kort om een 2de match te winnen. Thomas was dicht bij 4/4 en Jo maakt een perfect parcours.

6  Nodo I- Sokah K 13/3

Het begin was goed: Jordy en John wonnen. Voor het 3de punt moesten we wachten tot John de laatste wedstrijd won. Marcel speelde een 5de set en Stefan voor het eerst in 6de maakte mooie punten maar niet genoeg voor winst.

7 Sokah M – Geelse L 4/1

Greet liet een puntje liggen, maar vormt met André een sterk team

7 Sokah L

Vrij

Tony

He beste sportvrienden van Sokah Jeugd Team A!

4-6 tegen Dylan Berlaar: net geen gelijkspel maar goed gevochten hoor:

- Emir nipt een vijfde set verloren tegen Maite, sterk meegespeeld tegen Rube en mooi gewonnen van Lien

- Jinansh een beetje moeilijke dag misschien? dat komt volgende keer weer goed! Is er iets waar je graag wat beter op wilt trainen op Woensdag?

- Aaryan veel punten gepakt elke set tegen Rube, en gewonnen tegen Maite, en ook tegen de E6 geklasseerde Lien ! Top voor je eerste wedstrijd, jongen!

He toppers van Sokah Jeugd Team B !

4-6 , net geen gelijkspel tegen Nodo, een lastige tegenstander, maar wel goed gevochten zie ik!

• Mauro goed teruggekomen tegen Jonas en gewonnen, en NET(!!!) niet de laatste wedstrijd tegen Jack gewonnen. Wat een thriller in 5 sets! Sterke prestatie over-all
  • Wassim wel mooi de 5de set en wedstrijd tegen Jonas gewonnen, spannend tegen Jack gemaakt, en mooi twee overwinningen gepakt! Proficiat, vriend
  • Nathan, eerste wedstrijd voor Sokah!, maar net in 5de set van Jarne verloren, in elke wedstrijd sets gepakt(!), en vooral heel veel(!) punten gepakt in ALLE gespeelde sets (behalve eentje tegen Jarne). Niet beloond met een overwinning deze keer maar heel sterk meegespeeld.
Dit belooft voor de komende wedstrijden, jongens. Trots op jullie.