Overzicht speelweek 6 provinciale

1 C Sokah C –Tecemo B 14/2

Rushil, Patrick en Sandro geven niets weg. Olaf moet de eerste twee wedstrijden nog laten aan Tecemo, maar de volgende partijen weet hij overtuigend te winnen.

2 B Hulshout A- Sokah D 7/9

Spannend verloop van de wedstrijd: op 7/7 maken Kathe en Jonas (wint van een C0) een laatste sprintje en de drie punten nemen we mee naar Hoboken. Kathe, Erwin en Michel winnen er twee, Jonas (3).

3 C  Sokah E- vrij

3B   Nijlen A-Sokah F 11/5

Nijlen was met  C6, C6, D2, D2 duidelijk te sterk. Talant kon de beide D’s aan maar C6 was net te veel. Rene, Benny en Philippe namen elk een D2 te grazen. 

4 C Sokah G- Rijkevorsel B 8/8 

Het zag er goed uit bij 8/4, maar dan sputterde de motor en het werd nog 8/8. Jasper en Tony elk drie, Roby twee en Matts kwam in twee belles net iets te kort.

4 A Brasgata -Sokah H  15/1

Brasgata was veel te sterk voor  Eric, Frank en John. Willy kon nog net een puntje pakken. Eric stond in de laatste wedstrijd 2/0 voor en toen viel hij gekwetst uit.

5A  Sokah I-Hulshout B 5/11

Patrick geeft een voorsprong van 2/0 setstand nog uit handen en wint er maar één. Jo en Lukas 50% winst. Jos staat met lege handen al speelt hij ook een 5de set.

5 D Nijlen E-Sokah J   3/13

Zoals een raket vertrokken naar 0/5 en zonder problemen afgewerkt tot 13. William, Thomas en Raf elk drie punten. Jo gunt de tegenstrever niets: vier op vier.

6 Sokah K – Lille D 3/13

Jordy ( 2 ) en André  (1) zorgen voor de punten. Greet en Chih Wei vechten als leeuwen maar komen net iets te kort om te winnen.

-Sokah jeugd A vrij

-Sokah Jeugd B –Lille B 7/3

Mauro en Nathan winnen alles, Illias verslikt zich in de belle. Weer een mooi resultaat. In de stand staan ze mooi tweede met 49 overwinningen.

Sokah L-Geelse K 4/1

Greet en André moeten enkel het dubbelspel laten aan Geelse

Geelse L- Sokah L  1/4.

Stefan wint er één en Greet twee en met de dubbel wordt dat vier op vijf. 

Sokah M vrij

 

 

X

Right Click

No right click