Overzicht tweede speelweek provinciale

1 C Sokah C –Dylan Berlaar C 6/10

Sandro heeft zijn eerste afspraak niet gemist, met 3 gewonnen matchen en verlies in de 5de set. Prachtig. Vincent knokte en scoorde 2 punten. Olaf kon ook een punt maken , Patrick kon geen match winnen, al stond hij 2 sets voor. 

2 B Gierle D- Sokah D  16/0

Een moeilijke avond tegen een heel sterk Gierle. Nochtans 4 keer een belle, waar Kathe nog het dichtste bij een overwinning stond, want 12/10 verliezen kan even goed anders uitdraaien.

3 C  Sokah E- Turnhout 7/9

Het zag ernaar uit dat het weer 8/8 zou worden zoals vorige week. We hielden gelijke tred tot 7/7, maar moesten dan de winst aan Turnhout laten. Zeer veel spannende wedstrijden, 3 punten voor Rene, Ryan was na een sportdag moe en kon de 2 laatste niet meer winnen, Ingrid en Tony winnen er elk 1 en stranden in een belle 

3B Schoten C-Sokah F 14/2

Schoten had zwaar geschut ingezet: 1 C6 en 3 D0 was voor ons wat te zwaar. Philippe en Roby kwamen juist iets te kort in enkele belles. Benny pakte wel een 5 setter en Dagdan won zijn match met 13/11 om geen 4de set te moeten spelen.

4 C Sokah G- Retie C 10/6

Jasper nam de ploeg op sleeptouw en sleepte 4 punten uit de brand. Lode maakte er 3, Willy 2 en Matts deed er nog eentje bij, en dat konden er evengoed 2 geweest zijn.

4 A Gierle H -Sokah H  15/1

Gierle met 4 D2 spelers was te sterk voor de H-ploeg. Nochtans aan de setstanden was het niet te zien, want vele waren zeer nipt. Jo kon uiteindelijk een punt mee naar huis brengen.

5A  Sokah I-Minderhout E 13/3

Lukas en Patrick scoorden 4 op 4, Jos vergat de 5de set te winnen anders had hij er ook 4. Jo bracht met zijn 2 punten het totaal op 13.

5 D Sokah J   vrij

6 Sokah K – Merksplas H 3/13

Greet, André en Jordy wonnen elk 1 match. Voor Miet was het nog te vroeg, maar dat komt nog wel.

Sokah jeugd A vrij

Lille B -Sokah Jeugd B 2/8

Een verbluffende uitslag!

Een kampioenenploeg is geboren. Mauro en Nathan wonnen alles en Illias won met Mauro het dubbelspel. Met 3 punten van de Forfait halen we 8 punten.

Proficiat!

Tony

 

 

X

Right Click

No right click