Overzicht eerste speelweek provinciale

Eindelijk terug tafeltennis!!!!!!!!!!!

1 C  Zoersel A -Sokah C  13/3

Zoals voorzien was Zoersel te sterk. Patrick, Olaf en Vincent haalden elk toch een punt. Vincent kwam in de 5de set net iets te kort om een tweede wedstrijd te winnen. Voor Jolan zat er geen puntje in maar heeft toch goed gespeeld

2 B  Sokah D –Salamander D. 6/10

Erwin wint er 2 en verliest in de belle een andere wedstrijd waarin hij 2/0 voorstond. Michel wint er ook 2 en verliest er een met setstanden van 17 en 12. Hoe spannend kan het zijn. Kathe wint één match en verliest er één in de vijfde set met 9/11. Jonas wint zijn laatste wedstrijd van de avond, want hij kon niet achterblijven.

3 C  Salamander F -Sokah E 8/8

Na 5/1 achterstand kwamen we op dreef en kwamen zelfs even op voorsprong bij 5/6 . Ryan en Marc Dussart zijn de sterkhouders met elk 3 matchen. Tony won er 2 na 2 belles. Rene had een pechdagje en zijn eerste match strandde hij op 16/14 in de belle.

3B Sokah F –Salamander G 10/6

De wedstrijd die moest gewonnen worden, werd ook gewonnen. Philippe met 4 op 4 trok de ploeg en Benny en Dagdan elk 3 punten en de klus was geklaard. Thomas moest genoegen nemen met een setje.

4 C Salamander G -Sokah G 9/7

Spannende strijd waarbij Matts, Lode en Jasper elk 2 punten kunnen scoren. Willy strandde in de 5 de set anders had het 8/8 geweest 

4 A Sokah H – AFP Antwerpen D 5/11

Jo Pattyn kwam de ploeg versterken en dat mag ook letterlijk genomen worden want hij wint 3 matchen. Bjorn haalt van de 2 belles één puntje binnen. Jos heeft, nadat hij 0/2 achter kwam, wat gas bijgegeven en haalt hier ook een puntje. Herman kan enkel enkele setjes nemen maar telkens in een andere wedstrijd. 

5A  Sokah I- vrij

5 D Sokah J   -Dylan Berlaar H  2/14

William wint een wedstrijd en Raf houdt ook een puntje thuis. John laat een puntje liggen in de vijfde set die hij verliest met 17/15. Thomas komt net iets te kort in bepaalde sets

6 Salamander K –Sokah K  12/4

Een nieuwe Sokah-ploeg met Jordy die het eerste punt scoort, Greet die haar eerste setje scoort, en met Miet die het wel leuk vond maar wat te kort kwam. Ze zal na wat lessen te volgen wel haar mannetje (vrouwtje) staan. Patrick zorgt voor 3 punten en verliest er één in een belle. 

Toffe ploeg, hier zit muziek in!!!!!!!!!!!!

Sokah jeugd A- Virtus A 0/10

Met Jash afwezig was het zeer moeilijk, Emir verloor een wedstrijd in de vijfde set met 10/12 op een zucht van de overwinning en samen met Jinansh in de dubbel was het nog spannender: 15/17 maar helaas geen enkel puntje.

Sokah Jeugd B  -Antonius B  kreeg forfait

Tony

 

 

X

Right Click

No right click