Sokah zwaar onderuit in tweede Champions League-duel  

Een teleurstellende tweede dag voor Sokah in de Champions League. Monteiro, Brossier en Bankosz verloren hun tweede poulewedstrijd in het Oostenrijkse Wels met 3-0. Er werd tegen het Duitse Neu Ulm, vorig jaar zesde in de Bundesliga, zelfs niet één set gewonnen.
Thiago Monteiro begon nochtans sterk tegen de Duitse belofte Kaj Stumper, want hij liep meteen tot 8-1 uit. Maar toen ging plots het licht uit. Stumper haalde alsnog de eerste set binnen (11-9) en had geen kind meer aan de ervaren Monteiro in de tweede en derde set.
Tegen de sterke Rus Vladimir Sidorenko vocht Benjamin Brossier voor wat hij waard was, maar dat baatte niet. Sidorenko won met 3-0. En Michal Bankosz ten slotte waande zich al te gauw kansloos tegen de Griek Yannis Sigoroupolos. In geen tijd verloor hij met 3-0.
Vrijdagnamiddag hoopt Sokah de Champions League af te sluiten met een zege tegen de Hongaarse kampioen Kalo Meh. Het avontuur in de Champions League is voorbij, Sokah mag nu over een maand wél aantreden in de eerste ronde van de Europe Cup.

 

 

X

Right Click

No right click