Sokah's Zomertrofee: Yannick De Kegel maakt het spannend  

Wie wint Sokah's Zomertrofee 2021? Wordt het Alec Janssens, die op weg leek naar de eindzege, of toch nog Yannick De Kegel, die vorige week én deze week won. De laatste manche, volgende week dinsdag 24 augustus, brengt de beslissing.
Yannick De Kegel (Hamme, B6) verloor in de 7de manche weliswaar een poulewedstrijd, van de verrassend sterke Benny Poppe (Sokah, D4), maar was nadien iedereen de baas. In zijn kwartfinale zette hij Michel Jonckers (Kruibeke, D4) aan de kant, in zijn halve finale deed hij hetzelfde met de jonge Ryan D' Hertefelt (Sokah, D0) en in de finale was hij te sterk voor de steeds beter spelende Patrick Van Heurck (Sokah, C2). Telkens werd het 3-0 voor De Kegel.
Van Heurck haalde het in zijn halve finale van Poppe en wordt zo de grootste kanshebber om het podium te vervolledigen.
De kwartfinalisten van de 7de manche waren Michel Christiaens (Sokah, C6), Bjorn Annecour (Hamme, C0), Philippe Kozak (Sokah, D4) en dus ook Michel Jonckers (Kruibeke, D4).
De 8ste en laatste manche van Sokah's Zomertrofee wordt op dinsdag 24 augustus (20 uur) afgewerkt. Vooraf inschrijven, hoeft niet. Aanwezig zijn om 19.30 uur, wordt wél verwacht.

 

 

X

Right Click

No right click