Sokah's Zomertrofee: tweede zege voor Alec Janssens

Alec Janssens boekte zijn tweede overwinning in Sokah's Zomertrofee 2021. De B4 van Sokah haalde het in de finale van een merkwaardig sterke Brent De Cuyper (E4, Retie), die slechts nipt de duimen moest leggen voor Janssens.
Eerder had de favoriet op de eindzege in Sokah's Zomertrofee zich in de halve finale sterker getoond dan Gert Vloemans (C6, Retie). En in zijn kwartfinale stond Janssens ook al tegenover een speler van het goed vertegenwoordigde Retie, met name Niels De Cuyper (C6).
In zijn halve finale won Brent De Cuyper dan weer van de pas 11-jarige Ferre Henrion, in de kwartfinale nochtans te sterk voor Wout Dedrie (C0, Schoten). Bij Meerdaal Leuven gaan ze nog veel plezier beleven aan de talentrijke en immer rustige Henrion.
Nog meer kwartfinalisten in Sokah's vierde manche van de Zomertrofee, waarin Yannick De Kegel (B6, Hamme) verrassend zijn poulewedstrijden niet overleefde, waren Jacques Camus (D0, Sokah) en Peter Tji (D0, Schoten).
Op dinsdag 5 augustus (20 uur) staat de vijfde manche van de Zomertrofee op het programma. Vooraf inschrijven, hoeft niet. Aanwezig zijn in Sokah om 19.30 uur, is voldoende.

 

 

X

Right Click

No right click