Sokah naar Oostenrijk voor eerste ronde Champions League  

Sokah trekt voor de eerste ronde van de prestigieuze Champions League naar het Oostenrijkse Walter Wels. De Hobokense club zal er dan in poule B uitkomen tegen het plaatselijke team, tegen het Hongaarse Peac Kalo-Meh en het ambitieuze Duitse Neu-Ulm, dat zich inkocht in de Champions League en kan rekenen op Tiago Apolonia, Vladimir Sidorenko en Emmanuel Lebesson.
De andere poules worden gevormd door Cergy Pontoise, Borges, Secuiesc Odorheiu en Juncal (poule A), Ostrava, Dekorglass Dzialdowo, Fontalba en UMCC-ELEM (poule C) en Leka Enea, Wiener Neustadt, El Nino Praag en Starr Croatia (poule D).
De poulewedstrijden worden allemaal afgewerkt tijdens het weekend van 10 tot 12 september of van 14 tot 17 september. Clubs met spelers die kunnen deelnemen aan de Europe Top 16 Cup op 18 en 19 september in Thessaloniki kunnen eisen dat wordt gespeeld tijdens het weekend van 10 tot 12 september. Daarom lijkt de kans reëel dat Sokah naar Oostenrijk zal moeten reizen tijdens het weekend van 10 tot 12 september

 

 

X

Right Click

No right click