Jaaroverzicht AVVV (deel 1)

Het AVVV heeft beslist de competitie definitief af te blazen vanwege de coronacrisis. Een goed moment om nog eens een overzicht te geven van de prestaties van onze ploegen in het jaar 2020. Hierbij alvast het eerste deel.
Vooraleer we starten met het overzicht moeten we eerst alle KAVVV Sokah leden feliciteren, het is het 2de jaar op rij dat we kunnen afsluiten zonder boete. Dit is alleen en alleen maar mogelijk dankzij de inzet van iedereen. Bedankt.
Van de huidige competitie 20-21 is maar 1 week normaal afgewerkt en is week 3 afgebroken.
Het overzicht per ploeg zal dus grotendeels over het min of meer corona vrije seizoen 19-20 gaan.
De A-ploeg
De terugronde was iets minder van kwaliteit dan de heenronde. Wisselende resultaten en een minder presteren van C6 René verklaart zijn terugval naar D0. Erwin en Michel trokken de sterke lijn door met als gevolg klassementsverbeteringen. Eindigen op een 8ste plaats is zeker verdienstelijk.
Op Sven, die naar Duitsland is verhuisd, kunnen we geen beroep meer doen, maar Mert komt er bij, al is hij wegens studeeroverlast op maandag weinig beschikbaar. Op Herman kunnen we blijven rekenen om de puntjes binnen te halen. Het nieuwe seizoen is alvast voortvarend gestart met 2 overwinningen. De weg naar de kampioenstitel ligt nog steeds open.
De B-ploeg
We kunnen zegen dat dit een stabiele ploeg was, voorlaatst na de heenronde met 2 puntjes en geëindigd als voorlaatste met 4 puntjes. Roby was de enige die boven de 50 % kon eindigen, de andere vaste spelers Jean en Jeffrey kwamen net iets te kort om de helft te halen. Dit samen met een reeks van nodige invalbeurten van oa Serge, waarvoor dank, konden zij het tij niet keren. In 20-21 wordt er dan ook een reeks lager gespeeld. Daar worden ze na 2 weken al de kampioenen ploeg genoemd met een 4 op 4 ook dankzij de meer aanwezigheid van Benny.
De C-ploeg
Joeri Tom en Gunther moesten in de terugronde een plaatsje afgeven. De maand januari was veelbelovend, de resultaten waren duidelijk beter dan de heenronde ook dankzij de soms sterke prestatie van Gunther (D6 geworden). Maar dat niveau vasthouden was moeilijk, hoe dichter Corona, hoe moeilijker. 20-21 zal geen probleem vormen al moesten ze de eerste week zwaar onderdoen voor onze B-ploeg die in dezelfde reeks uitkomt
Roby

 

 

X

Right Click

No right click