Sokah's dreamteam aller tijden: Ouaiche, Petiot en De Cock

 
Begin januari lanceerden we een oproep om in het kader van het 50-jarige bestaan van de club Sokah's dreamteam aller tijden voor Superdivisie te kiezen. De beste drie spelers die ooit voor Sokah speelden in de Superdivisie.
Vandaag publiceren we de uitslag van onze zoektocht naar Sokah's droomploeg, gevormd door de beste buitenlanders. Morgen komen de Belgen aan bod.
Sokah's dreamteam aller tijden bestaat uit Stéphane Ouaiche, Jérémy Petiot en Jörg De Cock, toch als het om de buitenlanders gaat.
Gewezen Frans kampioen Stéphane Ouaiche werd opgenomen in liefst 79% van de ploegen, Jérémy Petiot, ook vandaag actief in Hoboken, in 58% van de teams en Jörg De Cock, rond de eeuwwisseling speler van Sokah en bij de jeugd de enige die ooit te sterk was voor Timo Boll, in 50% van de gedroomde formaties.
Het volledige overzicht: Stéphane Ouaiche 79%, Jérémy Petiot 58%, Jörg De Cock 50%, Thiago Monteiro 43%, Cazuo Matsumoto en Rajko Gommers 29%, Michel De Boer 11%, Victorien Le Guen 8% en Michal Bankosz 4%.

 

 

X

Right Click

No right click