Sokah EBS 2014

Op zondag 27 april, om 18 uur, speelt Sokah in de Superdivisie zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Dan is EBS Sambreville, met Philippe Saive, te gast in ons lokaal.

Wie weet wordt Sokah weer vicekampioen van België?


Tijdens die wedstrijd schotelen we graag stoofvlees of vol-au-vent met frieten/kroketten/pommes duchesse voor. De democratische prijs voor een schotel bedraagt 11 euro.

En er is meer!

Iedereen die een schotel bestelt, kan gratis deelnemen aan onze wedstrijdpronostiek. Wie stoofvlees of vol-au-vent niét lust of er niet kan bij zijn op 27 april, kan ook aan de wedstrijdpronostiek deelnemen en betaalt 1,50 euro per wedstrijdformulier (meer dan één formulier is toegelaten).

De winnaar van de wedstrijdpronostiek wint een VIP-arrangement voor de finale van de Beker van België, zoals die op zondag 11 mei om 18.30 uur wordt georganiseerd in sporthal Extra Time, Louisalei in Hoboken.

Behalve uit een toegangsticket bestaat zo'n VIP-arrangement ook uit een driegangenmenu naar keuze van 29,90 euro en een toegangsticket voor de receptie nà de finale.

Inschrijven voor de maaltijd naar aanleiding van Sokah-EBS doe je bij Formulieren voor de pronostiek vind je vanaf maandag 14 april op de toog van ons lokaal. Steek zo'n formulier, indien nodig samen met 1,50 euro, in de daarbijhorende enveloppe én vervolgens in de "finalebus" op de toog.

We zien elkaar op 27 april en/of 11 mei !!!

Bron: Marc Gijs

 

X

Right Click

No right click